Praktijkondersteuning (POH) – Huisartsenpraktijk Waterfront – Harderwijk
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Waterfront
Ingenieur Lelykade 3 3846 AE
Harderwijk

Praktijkondersteuning (POH)

U kunt voor steeds meer zorg bij de huisarts terecht. Zo hebben ze een deel van de ziekenhuiszorg overgenomen. Bijvoorbeeld die voor mensen met een chronische aandoening of psychische klachten. Hiervoor is steeds vaker extra personeel aanwezig, zoals de praktijkondersteuner. De praktijkondersteuner kan u sneller helpen en heeft meer tijd voor u. De huisarts blijft wel altijd verantwoordelijk voor de behandeling en het voorschrijven van medicijnen.

POH Somatiek en Ouderenzorg

De praktijkondersteuner somatiek biedt zorg en ondersteuning aan chronisch zieken en ouderen. In onze pratijk begeleidt zij patienten met diabetes, COPD, astma, stoppen met roken, hart- en vaatziekten, chronische nierschade en kwetsbare ouderen. Zo hebben ouderen met meerdere aandoeningen één vast aanspreekpunt. En een huisbezoek is eventueel ook mogelijk. Onze POH Somatiek/Ouderenzorg is Kyra Bouman.

POH GGZ

De praktijkondersteuner GGZ ondersteunt de huisarts bij de behandeling van patiënten met psychische klachten. De praktijkondersteuner GGZ inventariseert en analyseert wat er bij u speelt en bespreekt samen met u de mogelijke vervolgstappen. Onze POH’S GGZ zijn Petra van der Molen en Kirsten Zuijderduijn. Afspraken worden via de assistente of direct na uw bezoek gemaakt.